Lys over land

I dag har René et lille hyggeprojekt der hjemme, indendørs. Jeg har haft et ønske om vi skulle have hans lamper fra lejligheden op i stuen – og det er han så kastet sig over i dag.

Det færdige resultat

Vi blev også færdige med at rengøre fliser hele vejen rundt om huset i går og fik de sidste have-møbler og krukker ud. Det blev virkelig godt og jeg glæder mig til vi rigtig kan få fornøjelse af haven. Godt med lidt regn de næste par dage faktisk. Haven trænger til vand.

Det var også helt underligt at aflevere Fønne i børnehaven i dag. Jeg har jo ikke været dernede i ja, jeg ved ikke hvor længe nu. Og nu er der en masse restriktioner, når man aflevere og henter. Men det gik fint i morges. Jeg satte Lotus af hos sin far, så hun kunne gå senere i skole. Ellers ville hun blive afleveret alt for tidligt. Det samme gør sig gældende efter skole, da skolebussen ikke kører, så må hun lige være hos sin far et par timer, til jeg henter hende. Dejligt vi kan få det til at fungere på den måde. Idag hentede René hende dog, da han alligevel havde fri.

Her til aften tog jeg pigerne og Keld med ud på en 4 km lang travetur. Vi tog til Oasen og i Hundeskoven.

Leave a Reply

Skriv et svar