Lykkedråber regner over os i dag!!

Hold nu op en SKØN dag. Mette hentede mig i morges og vi drønede i Ikea og Toys R Us. Jeg fik købt lidt køkkengrej til ungernes legehus og vi hyggede os bare sådan derude. Vi spiste lækker frokost i ikea og havde bare den bedste dag. Endnu bedre blev den efter et VILDT opkald til Mette og et opkald til mig fra John. Han har fået sit job igen! NØJ, hvor er det godt. Mette og jeg var begge helt oppe og køre over begge vores opkald. Så god en dag!! smiley Og så skønne ting, der sker i vores liv lige pt. Man kan da kun blive glad. Behøver jeg sige, at det føles som om solen har skinnet på os i dag, selvom det har regnet hele dagen?!? smiley
I går fik jeg også mine nye øreringe fra Karin. De er bare så fine og perfekte. Er så glad for dem. Havde også et af parrene på i dag, så de kunne blive vist frem.
KBSDesign

Nu venter jeg bare på klokken bliver 17.00 – for så har Finn og jeg en playdate inde i Klokkerholm. Vi glæder os og der kommer selvfølgelig billeder herind senere fra turen!

Leave a Reply

Skriv et svar