Lotus i gæstepleje i børnehaven…

I dag og i morgen skal Lotus være i gæstepleje i børnehaven. Hun er kommet på Musvitten og hygger sig bare så meget. Hun er SÅ klar til at komme rigtigt i børnehave nu, men må lige vente til april, hvor hun rigtigt skal starte. Hun var dog rigtig, rigtig træt da hun kom hjem i dag – men hun glæder sig rigtig meget til i morgen, hvor hun skal af sted igen. Hun har allerede fået en del bejlere dernede – Sikke mange perleplader hun fik med hjem – og tegninger af drengene. Sødt!

I går havde vi Bamsen Peter med hjemme på besøg hos Chili. Det er en fast tradition de har nede i børnehaven hvert år, at ungerne får en lille kuffert med en bamse + bog med hjem, hvor vi skal skrive og tegne hvad bamsen har oplevet sammen med børnene. Sød lille ide.

Jeg var i dag også en tur på kirkegården – var ude og besøge min mor. Alt var sneet til derude. Solen skinnede og det hele så smukt ud. Jeg købte en sød lille Oda-julehund til hende. Hendes et og alt var jo hendes hund Oda, da hun levede – så det kunne ikke være mere oplagt.

Lige nu sidder jeg på job og tæller timerne til jeg har fri. Skal hjem og skrabe nogle timer sammen på øjet – så jeg kan holde weekend med min lille familie. God weekend alle sammen, når i kommer så langt…

Leave a Reply

Skriv et svar