Lotus 9 år…

Så blev tussemor 9 år. Ja, for pokker, hvor blev tiden af? Store pige! Lotus blev fejret hele søndagen med morgenbord og gaver og så tog vi i Leos Legeland, hvor vi spiste frokost og bare havde en kanon god og sjov dag. Phoenix og Lotus faldt i søvn på vej hjem i bilen. Så det må da siges, at have været en god lang dag.Lotus var så glad og så stolt af den gave hun fik af sin AG og FP og AP. En sprit ny skoletaske med enhjørninger på, som hun havde ønsket sig. Den skulle pakkes med det samme, så hun var klar til at komme i skole i dag. Sådan plejer det just ikke ligefrem at være. ha ha.

Ellers må jeg sige, at det har været endnu en weekend med fuld knald på. Hold nu op, jeg bliver helt træt af at tænke på alt det vi har nået og oplevet. Til trods for det bare har været så hyggelig en weekend.

Fredag startede jeg med at hente pigerne efter job, så vi kunne hente lillebror sammen. Jeg havde lovet en tur i genbrugen og et smut forbi bageren. Vi scorede en lille vippe og en lille rutschebane til sølle 50 kr. i alt. Røverkøb, hvis i spørger mig.Lørdag var jeg tidligt oppe og bikse en lagkage sammen til den årlige gymnastikopvisningen. Det er jo nærmest fast tradition, at jeg skal have en lille kage med. Så i år var ingen undtagelse.

Chili præsterede en flot opvisning og vi var meget stolte af hende. Hendes far og farmor kom også og bakkede hende op. Det var dejligt at se dem og vi kunne tage sammen til sådan et arrangement, der omhandler ungerne.
Da vi kom hjem kom AG lige forbi med Lotus´fødselsdagsgave og vi sad i solen og bare nød det dejlige vejr. Min fætter og hans kæreste kom om aftenen og spiste med. Det var dejligt at se dem. Har ikke rigtig set dem siden jeg fik Lotus for ja, 9 år siden. Så det var et glædeligt gensyn. De havde en sød lille værtindegave med. Meget oplagt til hønsefolkene på Nørvang. he he.
Søndag var det som sagt Lotus der var i fokus. Ja, hold nu op som jeg kan rime, hva? Da vi kom hjem fra Leos legeland trængte vi lige til lidt ro i hovedet så vi vokse satte os ud i solen og vupti så kom Ea og Jacob forbi med lidt ting til opbevaring og en gave til Lotus. Det var bare rigtig hyggeligt og en glædelig overraskelse.
En veninde oppe fra byen kom med en hel sæk med lækkert tøj til ungerne og noget udendørs legetøj til Phoenix. Det er virkelig dejligt, når andre tænker på én. Det er guld værd. Phoenix elsker hans nye politi-scooter. Han fræser rundt på den og er ikke til at drive ind. Nyder virkelig det gode vejr, der er kommet. Dørene kan stå åbne og ungerne render ud og ind – og det bliver bare bedre og bedre. Man bliver helt glad i låget. Derefter gik det ellers med at omrokere campingvogne, der skulle stille frem til afhentning. Sikke et pølværk. Er glad for vi ikke skal døje med det mere. Nu er det slut med opbevaring. Kan sagtens bruge pladsen til noget andet og sjovere. Mere om det senere.
Jeg fik afleveret Lotus og Phoenix hos deres far lige efter aftensmaden, hvor festen fortsatte med fejring af Lotus. Er sikker på hun har haft en af de bedste fødselsdage. Chili blev hjemme hos René og jeg og vi hyggede resten af aftenen med bål og lidt tegnefilm senere.
Chili og jeg har startet den nye uge op med morgenhygge foran tvet. Det er dejligt at have hende hjemme hos os. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar