Livet på barsel

Dagene går og ligner måske nok lidt hinanden med sådan en lille størrelse. Men det gør nu ikke så meget. Jeg nyder den bette mand og den ro der er omkring ham. Pigerne kommer jo også tidligt hjem fra skole og så er der liv og glade dage igen.
Phoenix er også blevet vist frem på mit og Johns job. Det var bare så dejligt at se kollegaerne igen. De gav rundstykker og kage og der var også en rigtig fin lille ting til Phoenix.

John er også startet på job igen. De 14 dage gik nu stærkt. Det er slet ikke til at forstå, hvor dagene blev af. Nu skal Phoenix og jeg til at finde ud at få hverdagen til at gå. Vi har fået travet en masse med barnevognen i det gode vejr. Han har også taget så fint på og må nu sove ude til middag. Det er bare sagen!
Her i fredags var vi på sygehuset og fik lavet høreprøve på drengen igen. Han dumpede jo desværre første forsøg – men denne gang gik han lige igennem. Han havde åbenbart fået en del fosterfedt i ørerne. Lotus var med mig på sygehuset, da hun døjede med ørepine. Hun havde reddet sig en omgang mellemørebetændelse. Så synd for hende.
Da far kom hjem fredag tog vi ned i sommerhuset til Birthe og Svend Åge. De bød på Tarteletter og hønsekødssuppe på vores egne høns! Det smagte bare dejligt.

Lørdag var der gymnastik-opvisningen i Klokkerholm Hallen og begge piger var med og gjorde det bare så godt. Phoenix tog det også ganske fint og sov bare under hele showet. Jeg fik også lavet min traditionelle påskelag-kage til det store kagebord!

I går søndag havde vi besøg af AG og FP til kaffen. Johns knallert valgte at “stå af” og John behøvede assistance til at få liv i den igen. Det fik de også – men allerede i dag, mandag, vil den ikke starte igen. Heldigvis skulle jeg ikke af sted i dag pga. jeg havde Lotus hjemme. Hun døjer stadig med ørepine. Vi var en tur på sygehuset i går også – for lige at få kigget på hende. Hun kunne ikke få noget for det, men måtte tage lidt mere Panodil og fik nogle øredråber, der måske kunne afhjælpe lidt på det. Ved ikke rigtig om jeg synes det hjælper. Men hun har det da bedre i dag og måske kommer hun af sted i skole i morgen.

Leave a Reply

Skriv et svar