Lidt som juleaften…

Ungerne blev rigtig forkælet i dag oppe hos deres AG og FP. De havde fået en masse tøj foræret af et hold venner og der var virkelig meget tøj. Lotus har hermed fået hel ny garderobe. Der var en smule til Chili – men det er også ok, hun mangler jo ikke noget. De fik også hver en fed sækkestol. Chili en flot sort en og Lotus en lyserød med Barbarbaba – ET HIT til deres nye værelser. Ja, det var faktisk lidt som juleaften, at sidde der og pakke tøj ud og bare sige NÆÆÆÆHH, NØØØJ og ORRRV! Nu skal jeg bare have sorteret i det tøj, der er blevet for bette til Lotus og puttet i sække.

Chili kom ind til os i nat ved en 3-tiden og var virkelig ked af det. Hun græd af smerte. Hun havde ondt i øret. Desværre var vi løbet tør for børnepanodil og så var gode råd dyre. Vagtlægen rådede mig til at give hende en halv børnepanodil. Men prøv lige at få sådan en i et ked-af-det-barn, der synes det smagte forfærdeligt – trods den var knust og puttet i jordbær-yoghurt – Ikke nemt! Men det lykkedes og efter næsten 3 timer oppe faldt Chili i søvn hos mig på sofaen. Jeg fik båret hende op i seng og 5 min efter ringede Johns ur og han tog på arbejde. Suk. Jeg faldt også i søvn og jeg vågnede snot-forvirret lidt i 9?! WHAT? Vi skulle have været i Hjørring kl. 9. Jeg nåede lige at ringe til egen læge og fik vækket ungerne. Der var ikke noget med Chilis øre – heldigvis. Muligvis bare noget trykken i hendes øre, som vagtlægen også snakkede noget om. Mens vi var i Rakkeby blev Chili mere og mere varm og klagede over ondt i maven. Hun ville kun ligge på sofaen – og det plejer jo ellers ikke at ligne hende. Øv, sygdom gå væk! I løbet af dagen fik hun det værre og værre og havde rigtig høj feber. Så synd for hende. Vi tog en god morfar da vi kom hjem fra Rakkeby, alle tre. Tiltrængt.

Jeg kom til Hjørring efter mit længe ventende digital-kamera. Det var færdig og klar til afhentning og det virker bare som det skal igen. Juhuu.. Jeg fik også købt lidt panodil til ungerne. Det viste sig så at være noget af et projekt. Var 4 steder henne, før jeg fandt et sted, der ikke var udsolgt?!? Ja, hvad sker der lige for det? Jeg fik også købt fastelavnstøj til ungerne. Kunne ikke dy mig, da jeg lige var i føtex og kigge efter en Ufo-lampe og nogle lagner til deres værelser. Chili har ønsket at være Brud og Lotus bliver en Fe. Så fine de bliver.

John bliver hjemme fra arbejde til jeg kommer hjem fra job. Det drejer sig om en time han går glip af – så det er vel at foretrække i stedet for han skulle tage en hel omsorgsdag hjemme. Men, nøj det bliver hårdt for mig. Ingen tvivl om det. Jeg håber jeg kan tilsnige mig lidt søvn sammen med Chili og ellers prøve at lukke øjnene på sofaen mens hun ser tegnefilm. Ellers går jeg da helt i spåner. Det har godt nok været en hård uge. Ikke meget søvn jeg har fået. Men det skal nu nok gå. Er bare mest træt af alle de aftaler vi måske må aflyse pga sygdom. Susanne og Fine skulle jo komme i morgen med vores ny lille mis og ungerne skulle have Morten og Merle med hjem og lege og se Disney Sjov. Morten er selv syg – så det blev heller ikke til noget og nu er Chili jo syg og vi kan derfor ikke få gæster. Chili har et gymnastikarrangement lørdag i hallen – Pitaspring. Håber hun kan komme med. Hun har glædet sig rigtig meget. Lørdag aften får vi et hold venner til spisning og søndag holder Jørgen fødselsdags-brunch. Nu skal vi heller ikke tage sorgerne på forskud – men, åh sygdom – gå nu væk!

Leave a Reply

Skriv et svar