Lidt af hvert…

Weekenden er fløjet af sted, men vi har bestemt fået en masse godt ud af den. Fredag var jo kæresteaften og i går lørdag hyggede vi bare med en tur til Aalborg. Vi skulle ud efter ting til cykelferien og ungerne fik lov til at bruge deres lommepenge i Toys R Us. Vi fik også besøg af Nanna (Bitten og Jørgens lille pige). Nanna skulle sove hos os natten til søndag. Det gik så godt. Nanna var så dygtig hele vejen igennem. Jeg smuttede af sted til Gyseraften hos Karin, da der var blevet ro ovenpå. Vi fik set to film: The Callers og Intruders. Den første var nu ikke så god – men den anden, kunne jeg godt finde på at se igen. Karin havde lavet Rutebilslagkage. Hold da op, hvor jeg åd. Jeg åd så meget kage, at jeg tilsidst skammede mig. Men jeg kan altså ikke stå for lagkage med fløde og jordbær. Det var en rigtig hyggelig aften. Karin havde også fået lavet det smykke, jeg havde bestilt. Jeg er ovenud tilfreds! Se flere af hendes flotte smykker her – KBSDesign

Bitten og Jørgen kom med rundstykker i morges, da de skulle hente Nanna. De blev der til over middag – hvor vi ellers havde hyggesnakket og leget i haven med ungerne.

Lasse og Ann kom til eftermiddagskaffe – og de havde gaver med! Alt for galt! Jeg fik en uglehalskæde i ‘guld’ og Chili fik et prinsessepuslespil og en Askepot Barbie. Så flot! Det var alt, alt for galt. Tak I to skønne mennesker!

Aftenen blev lynhurtigt brugt på at klargøre til den kommende uge og til min nattevagt her i nat. Håber nattevagten kommer til at flyve af sted. Har lige fået en playdate i hus til Chili til på onsdag, som jeg glæder mig til at fortælle hende om i morgen. Hun har tigget og bedt om at hun snart ville lege med hendes veninde, Julie. Og sjovt nok, så spørger hendes mor her til aften, om de ikke snart skal lege sammen – Så vi fik hurtigt en aftale stablet på benene. Chili bliver ELLEVILD, det kan jeg godt sige jer!

Leave a Reply

Skriv et svar