Lang vej hjem fra Svenstrup…

Ungerne og jeg var ude og skovle sne i går og de synes det var skægt at blive dynget til med sne…

Jeg var jo på nattevagt lørdag til søndag og skulle køre hjem, da det var allerværst. Sikke en tur. Sad fast tre gange fra Hjallerup og hjem. Vejene var fine fra Svenstrup til Nørresundby, men så var det som om jeg ramte kommunegrænsen. Mødte ikke én sneplov på vejen hjem fra Nørresundby! Ikke én! Der så ikke ud som om der overhovedet havde kørt nogen der ved 9-tiden i går morges. Det var virkelig grimt at køre i. Driverne var højere end bilen og hvis man mødte en modkørende, så sad man fast, da der kun var et spor åbent af hjulspor. Men hjem kom jeg! Og så sad jeg fast i indkørslen. Herregud da – men så fik John indkøbslen fri og fik mondeoen ind i sikkerhed. Jeg kunne gå ind og spise morgenmad og så ringede jeg til mit arbejde, at jeg IKKE kom om aftenen, hvis det stadig så sådan her ud. Jeg hoppede i seng og John og ungerne hyggede i mens. Da jeg stod op tog John ud med traktoren og hjalp naboerne fri fra sneen. Ungerne og jeg lavede pandekager og var ude og lege lidt i sneen. Lidt sjovt skal der da være med det snevejr.

Ungerne og jeg har fri i dag. John har taget mondeoen på job og jeg ved ikke helt om jeg vil ud og køre i fiaten. John var ved at skifte dæk i weekenden, men kom ikke så langt – så nu har den 2×2 sæt dæk på. Ved ikke hvor godt den står fast. Vi mangler bare det ene og det andet. Ellers må det vente til John kommer hjem, så vi kan komme ud og handle. Ungerne og jeg har en plan om at tage ud og kælke. Vi har jo nogle ret fine bakker lige ved siden af vores ejendom.

Leave a Reply

Skriv et svar