Kvalitetstid med familien…

Weekenden stod på hygge med ungerne og fødselsdag hos kusine-Milla. Lørdag ville Chili ud og bruge hendes lommepenge. Det var blevet til intet mere end 800 kr. Så de skulle jo ud og bruges på Playmobil til hende og Lotus. De har fået lov til at stille deres samling op på et ekstra spisebord i stuen. Det er bare noget, der kan bruges – og det virker ikke så rodet, når de står for sig selv og kan skubbes lidt væk, hvis der kommer gæster.
Ungerne og jeg gjorde en tur ud af vores tur til Aalborg. Vi snuppede lige en tur i sommerhuset og tog derfra til Aalborg via Hals-Egense-“færgen”. Nøj, den gyngede på de 5 minutter det tog, at komme over. haha.

Søndag stod den på Kusine-Milla’s 9-års fødselsdag i Ravnshøj. Og jeg fik endda inden fødselsdagen løbet 6 km med Keld. Så var den weekend også væk. Og vi sluttede den af med en god Lille-Per film i går aftes.

For resten så er jeg pave-stolt over jeg selv har fået installeret en Håndfri i min lille røde bil. Jeg tænkte – det kan da ikke være så svært – og hurra for Google og Youtube – så kan man næsten klare alt!

Leave a Reply

Skriv et svar