Kom maj du søde milde…

Det er slet ikke til at forstå det allerede er maj!?! Tiden flyver af sted, når man har en masse at se til. Job, venner, familie og fritidsinteresser. Maj er ikke en undtagelse for en booket kalender. Maj står på fødselsdage hos familien, min egen fødselsdag, Forårsfest i dagplejen, middag for et hold gode venner, Campingfest, Videoaften, lægebesøg og selvfølgelig træning med Henning + alt det der måske bliver presset ind imellem vores aftaler.

Jeg sidder her onsdag morgen og venter på at få fri. 2 timer har jeg igen. Natten er også fløjet af sted. Underligt nok, så føles det som om vagterne bliver nemmere og nemmere at tage. Tror jeg vil hjem og sove nogle få timer og så vil jeg ud og slå græs. Græsset vokser simpelthen i vildskab og man kan ikke se vi slog det for nogle dage siden.

Leave a Reply

Skriv et svar