Kærestedag…

John havde fri i dag og vi bestemte os for at holde en rigtig hyggedag sammen. John stod op og afleverede ungerne og vækkede mig, da han kom hjem igen. Vi tog så et smut til Frederikshavn for at spise på Farmors Cafe. Det var åbenbart alt for længe siden vi havde været deroppe – for de var flyttet! Til den anden ende af Frederikshavn. Nå, men vi fandt cafeen og fik vores elskede Sandwich med kylling/bacon og karrydressing! MUMS!

Vi fik ideen af Mette og Lasse, som har planlagt at de skal derop med et hold venner i weekenden og spise. John og jeg har spist mange gange på Farmors Cafe da vi boede i Frederikshavn. Det er nærmest “vores” restaurant. Det var skønt at være tilbage, selvom den havde skiftet beliggenhed. Men det var samme charme og hygge og selv samme ejer/personale. Skønt gensyn! På vej hjemover rundede vi lige Mc D efter en lille is til dessert. Skøn, skøn tur!

Vi nåede også til samtale med dagplejen om Lotus efterfølgende. Det gik godt og vi fik masser af ros som forældre og Lotus fik også meget ros for hendes gode udvikling. Dog skal vi have fat i en luftpude til den lille frøken som hun kan side på, når hun spiser. Hun sidder meget uroligt og vælter lidt rundt på stolen. Pædagogen mente det kunne være noget med balancen som hun manglede lidt når man sidder på sådan en stol og at hun bruger for meget krudt på bare at sidde lige op og ned på en stol. Så nu skal hun prøve sådan en pude. Ja, hvad gør man ikke for at undskylde dårlige bordmaner/opdragelse. Vi siger til hende hver dag – “Sid nu pænt, Lotus”. Hun retter sig op, men så kører hun rundt igen 2 sekunder efter. Så måske, er der noget om snakken – eller også har hun bare krudt i måsen som hendes mor?!? Vi giver det da et forsøg, om ikke andet.

Torben (smeden) kom ved 15-tiden og fik ordnet begge heste. Jens og Henning stod pænt som de plejer og vi fik sludret en masse med Torben. Det er altid så hyggeligt når Torben er her. Han er jo smed for en masse vi kender – så vi får altid lidt historier fra nær og fjern. Ved jo bl.a. at han snart skal op til Børglum og beskære Birgittes heste. Thi hi.

I morgen, når jeg har fået sovet ud fra nattevagt, så har ungerne og jeg efterårsferie sammen. Vi har dog holdt lidt præ-efterårsferie. Sovet lidt længere og været lidt senere oppe. Chili har fået lov til at være oppe og se familiefilm i tv sammen med os i går og i dag. Det har hun virkelig nydt. Torsdag skal ungerne og jeg i biffen med Bitten og hendes Nanna. Vi skal ind og se Klokkeblomst. Vi havde først bestemt os for Modig – men den anbefales først fra 7 år og opefter og da Nanna ikke har været i Biografen før – var det måske lige lovligt friskt?!? Vi snuppede i hvert fald Klokkeblomst i stedet – Men det gjorde vist slet ikke noget – i hvert fald ikke hvis I spørger Chili. “Total ynglings”.

Leave a Reply

Skriv et svar