Juleaften på Nørvang 2012

Dagen startede ud med vi sov længe og lavede lækker brunch. Ungerne og jeg tog ud for at lege i sneen efterfølgende og far tog turen i traktoren og fik ryddet sne herhjemme og hos vores to naboer. Ungerne og jeg fik lavet en fordrukken snemand og fik kælket lidt på de store driver vi havde på hestemarken. Rigtig skægt! Og så gik tiden da med det. Ved middagstid gik vi i gang med forberedelserne til maden og det gik hele eftermiddagen med. De første gæster kom ved 3-tiden og så blev der ellers hygget og snakket samt guffet julesnold. Alene Hjemme-filmen blev også sat på til stor morskab for os alle sammen.
Vi fik både and og flæskesteg – og vi håber maden smagte alle. Desværre fandt vi ikke mandlen – selvom vi kæmpede en brag kamp. Og JA jeg huskede at putte mandlen i. he he…
Julemanden kom også på besøg og Chili og Lotus var meget ivrige og talte med ham. Der blev danset om juletræet og pakket gaver ud til næsten midnat. Der var simpelthen gaver i overflod! Vi vil gerne sige tak for alle de dejlige gaver vi fik. Ikke én skal byttes! Håber I alle har haft en mindst lige så god jul som vi havde.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår!
Og så slutter vi lige af med to film fra vores juleaften. God fornøjelse!

Leave a Reply

Skriv et svar