Jobsøgning, heste og hjælpende folk…

Her været meget aktiv i denne uge med jobsøgningen. Håber det giver pote. Hestene er også blevet rørt i dag. De var søde som altid, selvom Jens lige skulle sættes lidt på plads inden ridningen. Men det var småting.

Da jeg kom hjem kunne jeg godt se at der kom en rød lastbil, der satte farten godt ned. Jeg skyndte mig at ride efter den. Jo, sandt nok – det var Johns firma, der var kommet. Altså hans to kollegaer var kommet for at rejse vores legetårn. Virkelig sødt af dem! Skylder dem vist en bette kage eller to for det smiley Dejligt, når folk tænker på en. Jeg havde jo selv forsøgt mig med at rejse det. Jeg havde en lang snor spændt på mondeoen og så ellers fuld klem på. Legetårnet kom ud af hækken og hen over græsplænen og delte sig i to stykker. Altså tårn og gyngestativ rev sig fri fra hinanden. Ups. Heldigvis kan det nemt sættes sammen igen. Men det må John lige fixe. Jeg skal ikke ud og komme mere galt afsted med det tårn. Jeg forsøgte jo også selv at rejse det. Det kom halvt op – og så mistede jeg ballancen og det røg ned over mig. Så gæt hvor blå mit ben og hofte er? av…

Ja, Chili fik så fætter-Pyrus med i børnehaven. Det var så ikke en Pyrus Nisse hun skulle have haft med hjem. Det var en bamse-bjørn, der hedder Lunte. Men pædagogerne synes vi skulle lege med på historien stadigvæk og fortælle hvorfor Chili ikke fik lunte med hjem og der i stedet var kommet en fræk nisse med hjem til Chili. Hun var pave-stolt! Hun får så Lunte med hjem i dag, som så skal være med til en masse sjov og ballade. Håber ikke ham Pyrus-nissen kommer med hjem en anden god gang – for vores mælk var blevet farvet blåt her til morgen, til stor morskab for Chili og Lotus smiley

2 thoughts on “Jobsøgning, heste og hjælpende folk…

Leave a Reply

Skriv et svar