Jeg ønsker mig…

… eller skal vi sige huset ønsker sig nye skabe. Har lidt kig på dette skab i Ikea til 499,- pr. stk. Måske man skulle anskaffe sig 2 stk. Så har vi da i hvert fald plads nok til alt tøjet. Jeg har jo ENDELIG fået mit Ikeaskab hjem oppe fra min far. Det har lagt deroppe siden jeg flyttede fra Kim. Det var jo meningen jeg skulle have haft det med i min lejlighed – men da der var skab i den lejlighed jeg flyttede ind i, så blev det liggende hos min far. Vi har så endelig fået det samlet og opdager så at vi aldrig har fået lågerne med dertil. DOH – det er da vist en rigtig FEJL40 – og ja Bjarne – du må gerne mobbe! smiley

Og så skal der ses på nyt tæppe. Har ikke lige kunne finde et jeg bryder mig om på deres hjemmeside. Men håber de har noget med lidt farve på, når vi kommer derud og kigger.

Leave a Reply

Skriv et svar