Jeg griner endnu…

Ja, jeg griner endnu. Har haft en rigtig god dag i dag med nogle skønne og tossede mennesker – De vil nok mene jeg er den mest tossede – men hold nu op, hvor har det været en dag fyldt med grin og sjov fra start til slut!

Jeg tog ned til Karin og Bjarne 10.30 og havde taget øl og Sommersby med. Bjarne og Martin tog så en bil til Biersted og Karin og jeg ventede lige på den lækre banankage, der lige skulle bages færdig i ovnen. Vi mødtes i lejligheden i Biersted og fik ellers løftet møbler ud og på traileren. Vi fik lidt kage og en kold og tog en masse fis på hinanden under hele dagen.

Jeg har fået en masse lækre møbler med hjem til mit “jomfru-hummer” ude i gildesalen. Er så tilfreds. Fik endda en reol op til vores lille gang ovenpå i huset. Og det bedste er min gave, som Bjarne lige er kommet med – En bagemaskine! Håber den virker – for så skal den da lige afprøves.
Der blev også lige tid til at smække benene op. Vi synes det var god arbejdsfordeling: Mændene knoklede og vi sad og kiggede på i solen!

John mødtes med mændene i Biersted efter arbejde, og tog det sidste læs møbler med hjem til os. Bjarne er lige kørt herfra, efter vi lige nød en kold i udehuset. Det har virkelig været en hyggelig dag til trods for vi har aset og maset.

Leave a Reply

Skriv et svar