Jagten på sølvbæltet…

Mette kom over til mig ved 9 tiden i går og vi fik friskbagt franskbrød med varm leverpostej til morgenmad. Snakken gik og pludselig var klokken over 12! Vi fik en hurtig bid brød og drønede så til Hjallerup. Vi ville ud og lede efter et bælte til Mette. Et sølvbælte! Det viste sig så ikke at være nogen nem opgave. Ingen havde sølvbælter – kun gulvbælter! Jeg kom så i tanke om at jeg måske havde et bælte til at ligge derhjemme – et sted! Nå men vi fortsatte jagten og endte i Dronninglund – Her havde vi heller ingen held. Men vi havde en rigtig hyggelig dag! Jeg kom hjem og fandt så også to bælter. Det ene var i stykker – og det andet var vist fint nok. I hvert fald fik jeg afleveret bæltet til Mette – så må vi se om hun kan bruge det. Tror vist nok vi skal på jagten i dag igen. Bare for hyggens skyld!

Leave a Reply

Skriv et svar