Hyp hyp…

I dag har været en dejlig dag sammen med hestekrikkerne. Først kom Susanne og Lars med alle ungerne og prøvede Jens. Det var nu så hyggeligt og Jens var sød og gik pænt. Der var kun nogle trælse hestebremser, men dem fik vi klasket og videre det gik med trækketurene. Selv Finn fik en tur…
Chili var sej og red uden sadel.

Da vi blev alene gik vi i krig med at rengøre bilen. Ungerne var søde og hjalp til. Nu må vi så se om Mondeoen kan starte i morgen tidlig. Opdagede lige nu her, at ungerne havde tændt lyst i bilen. Ups.

Efter aftensmaden sadlede jeg Henning op og gik over til Mette med ham. Og gæt så lige hvem jeg mødte derovre? JO, Johns onkel Tonny og tante Linda! De var oppe og hente en kattekilling hos Mette og Lasse. Lille verden! Det gik godt med træningen af hestene hos Mette. Og stor ros til Mette og hendes hest. De klarede det hele så godt. Hovedtøj og “stress-faktorer” gik bare så fint. Pragteksemplar af en hest! Tror ikke der bliver så meget arbejde med den hest. Jeg kom også på ryggen af Henning igen. Dog med Mette som livline – just in case. Jeg rystede godt nok. Det var jo et nyt sted og han var lidt mere oppe på tæerne pga. de andre heste. Men det gik jo godt og jeg glæder mig allerede næste gang til vi skal træne. Tak til dig Mette for hjælpen!

Leave a Reply

Skriv et svar