Hyggelig tur i City Syd…

Da John fik fri kørte vi ud til City Syd. Vi ville ud og handle ind til juleaften. Vi fik også det hele – undtagen en lille bitte ting – en mandel! Nå, men den må kunne skaffes inden jul i hvert fald. Ungerne mødte julemanden og Lotus gav julemanden sin sut! Hun har så sovet en nat uden og sov også uden sutten hos sin dagplejemor – UDEN problem. Så flot! Hun spørger til sutten – men er ok med det når vi siger at den har julemanden jo. Vi valgte at spise i cafeteriaet i Bilka – til en afveksling. Det var en dejlig aften i byen og ungerne kom ikke alt for sent i seng, så det gik lige.

Jeg sidder lige nu i Skejby – på sygehuset. Jeg er med hende jeg arbejder for. Hun er til nogle undersøgelser hernede. Jeg kørte allerede hjemmefra 18:30 – pyha… Jeg skal ikke lave så meget hernede andet end at være her. Der er jo overvågning på hernede, så jeg er her bare som støtte og opbakning. Gruer for en lang nattevagt. Et stort plus er dog at jeg har fri forplejning hernede og har et værelse tilrådighed i morgen tidlig jeg kan sove i, inden jeg kører hjemover. Har en date med Michala i Aalborg når jeg lander der i morgen eftermiddag. Vi skal mødes i Salling til en kop kaffe og så skal vi ud og ose lidt i Aalborg. Vi har en plan om at tage ind og smage lidt sushi – det har vi aldrig prøvet før. Nu skal det være, og jeg glæder mig faktisk til at prøve at smage det. Glæder mig også til at se Michala og rigtig få snakket – Det er alt for længe siden vi sidst har set hinanden.

Chili skal med sin far på arbejde i morgen. Det glæder hun sig rigtig meget til. Det er Johns sidste arbejdsdag inden ferien og de skal ikke noget vildt og voldsomt – men Chili har fået lov til at komme med og se hvor far arbejder. Glæder mig til at høre hvordan det er gået.

Leave a Reply

Skriv et svar