Hyggelig dag med Sanne og Fine…

Lotus og jeg er lige hjemvendt fra en hyggelig playdate hos Sanne og hendes lille pige, Josefine. De legede bare så fint sammen. Er også næsten lige gamle. Jeg må indrømme jeg synes det var lidt hyggeligt, bare at være af sted, hende og jeg, alene. Det er ikke så tit det sker og jeg tror også Lotus nød det fuldt ud. Håber Sanne og Fine har lyst til at komme op til os næste gang, når det nu gik så godt og vi voksne også kan hygge nogle timer sammen. Tror også mænderne ville kunne hygge sig med at sparke noget dæk eller noget. John var inviteret med op til Sanne og dem – men ville gerne lige have klargjort MC’en, så den står i sin bedste stand til i morgen, hvor en evt. køber kommer og ser den. Vi krydser fingre for den nu bliver solgt!

Tak til Fine og Sanne for en fantastisk hyggelig formiddag med kaffe, kage og hyggeligt samvær! smiley

Finn blev hjemme hos far og Chili. Han var alene inde i huset i en times tid og klarede det bare SÅ flot. Ingen piven eller noget. Han er dygtig til at ramme aviserne – det meste af tiden smiley og ELSKER bare at putte hos os. Han sov også under min dyne i nat. Simpelthen genial varmepude, jeg har fået mig der!! Han er bare så dejlig. Lige nu ligger han og hygger med far og Chili. De ser To På Flugt – igen, igen, igen. Vi lader op til en hyggelig eftermiddag i sommerhuset hos Birthe og Svend Aage! Finn er har fået lov til at komme med, så han lader bestemt også op – den bette stakkel. hi hi.

One thought on “Hyggelig dag med Sanne og Fine…

  • Selv tak det var så hyggeligt 🙂 og vi vil meget gerne komme og besøge jer snart så de kan lege og vi kan sludre 🙂 og er sikker på de nok kan finde noget og snakke om også de to mandfolk 🙂 knus og kram

Leave a Reply

Skriv et svar