Hygge, trods sygdom…

Blev nød til at smutte op efter yoghurt sammen med Lotus lidt over middag. Vi var tørlagt. Det eneste jeg kan få i Lotus, er yoghurt. Vi fik også lige en myrelokkedåse. Døjer helt vildt med myrer i stuen. Klamt. De er overalt og man kan derfor ikke ligge på sofaen. Lotus har det virkelig skidt i dag og jeg er godt nok også godt smadret – men, det er der jo ikke noget, der hedder, når man har en lille én, der også er syg og som man skal passe. Det går nok. Glæder mig dog afsindigt meget til John kommer hjem og overtager tjansen, så kan jeg slappe af. Jeg valgte at hente Chili, da vi alligevel var oppe ved købmanden. Kunne slet ikke magte, hvis jeg skulle afsted igen senere.

Chili er så sød. Hun sidder og laver perleplader. Det er virkelig skønt, at hun kan lege selv, når vi andre ikke lige kan.

Leave a Reply

Skriv et svar