Hvor blev den weekend dog af?

Fredag blev Chili afsat til legeaftale og overnatning hos hendes kammerat og så tog vi tre andre ind og osede i Hjallerup og kom på genbrugsrov. Fandt rigtig mange fine ting jeg bare måtte have.
Lørdag stod, for mit vedkommende, på 2 x spurteture af 3 km stykket. Hold nu op, det var hårdt. Så hellere løbe 12 km ud i et stræk. Ha ha. Ungerne og jeg kørte tidligt nordpå og hyggede et par timer i Brønderslev og så gik turen op til min søster. John skulle nemlig til firma arrangement med spisning, gokart og bowling. Mens jeg lavede mad legede deres moster med dem og vi var så heldige at mosters nabo havde besøg af en sød pige på 5 år. De faldt hurtigt i spænd de tre piger. Herligt. En tur på Børnenes jord blev det selvfølgelig også til. Det var nogle gode timer i Vrå og vi sluttede aftenen af med en gammel sort/hvid film – Lille Per På Landet.
Søndag var = Ingen planer – OVERHOVEDET. Så rart og tiltrængt. Dasede det meste af formiddagen væk og iver middag gik ungerne og jeg i starten og nussede om hestene. Hold da op som de fældede. Al vinterpelsen røg næsen af.
Aftenen gik med en god familiefilm og toast. Og nu er der klargjort til ugen. Nu lader vi op og er fit for fight på ugens strabadser.

Leave a Reply

Skriv et svar