Høj på sukker…

Efter aftensmaden besluttede vi os for at cykle op til købmanden, ungerne og jeg. Vi nåede dog ikke længere end over til Grete, før min cykel gav op. Bagdækket har været dårligt længe og i går gav det fortabt. Skal se om jeg kan finde mig en ny brugt cykel. Tænker ikke det kan svare sig, at putte nyt dæk på – selvom det selvfølgelig er det billigste. Men, min cykel er kun en 26 tommer og den er lige lav nok til mig og mine lange ben. Jeg skal op på en 28 tommer. Nogen, der har en billigt til salg? Men is skulle vi have, så vi tog da bare bilen i stedet for. Og så kørte vi over på legepladsen bagefter og hyggede. Da vi kom hjem fjollede vi lidt rundt i haven og ude ved vejen ved rapsmarken. Den er virkelig smuk på denne årstid og dufter helt fantastisk.

Leave a Reply

Skriv et svar