Hjemmebio og hjemmelig hygge…

Weekenden stod på ren afslapning og hjemmelige hygge med ungerne. Skønt for en gangs skyld. Fredag var der Open By Night i Klokkerholm og vi var for første gang med som “gæster”. Vi plejer jo at stå for boder m.m. deroppe, så det var helt rart at være deroppe og se “den anden side” og prøve at være med i festlighederne. Vi prøvede deres helstegt pattegris og nød at møde en masse kendte ansigter. Ungerne hyggede sig med alle deres legekammerater fra byen. Bestemt en hyggelig aften og noget vi gerne vil støtte op om igen!

Lørdag tog jeg pigerne med til Brønderslev, hvor vi fik købt nye sko til både mig selv og ungerne. Da vi kom hjem fik vi hurtigt pakket og kørt til Hou, hvor vi var inviteret på besøg i sommerhuset hos Birthe og Svend Åge. Vi fik gået en lang tur – hele 5 km og ungerne klarede det i stiv arm! Det var en hyggelig dag og aften, som altid! Og ser tilbage på lørdagen med store smil på læberne.

Søndag var der ren afslapning og hjemmebio! Vi kunne ikke rigtig finde nogle fim, vi gad at se i biografen – så vi kørte til ud og lejede to nye tegnefilm, vi alle gad at se! Jeg mørklagde stuen og vi poppede et ton popcorn! Helt perfekt hjemmebiograf!

Leave a Reply

Skriv et svar