Hjallerup Marked 2012…

Birgitte og jeg startede ud hjemme hos John og jeg. Vi bestilte Pizza og fik lidt godt rødvin indenbords inden John kørte os ind til markedet. Vi gik to gader – og så endte vi i ølteltet – hvor vi sådan set stod resten af aftenen/natten. Ja, vi stod! Tiden fløj af sted – og vi regnede ikke med vi kendte nogen – men det gjorde vi. Hold nu op, hvor havde vi det skægt. Aldrig har jeg grinet så meget.

Desværre var jeg helt hævet op i ansigtet, da jeg vågnede her til morgen. Fatter ikke lige hvad pokker det var. Heldigvis er hævelse aftaget og jeg sidder nu her på min nattevagt og GLÆDER mig til fyr”aften” i morgen tidlig. Pyha…

Heldigvis skal jeg først arbejde igen næste søndag – det er lige til at holde til. Har en del jeg skal have nået her i ugen, inden Chilis fødselsdag. Jeg skal have ungerne hjemme her i morgen – Grundlovsdag. Har en lille plan om en tur i svømmehallen. Får besøg om eftermiddagen af nogle gode venner inde fra byen. De kommer med vores nye lille mis, Karen Kat. Det glæder vi os meget til.

Leave a Reply

Skriv et svar