Helt bagefter…

Hold nu op, jeg har jo slet ikke fået blogget de sidste par dage. Der er bare sket så meget. Jeg har jo haft fri og lavet en masse på de dage. Tirsdag aften var Rebecca og jeg ude og ride en dejlig lang skovtur og udforskede nye ruter og steder.

Bitten og jeg tog på Genbrugsrov hele onsdagen og slæbte til os med gode sager. Var især vild med genbrugen i Vejgaard, der kørte tilbudet: Fyld posen med børnetøj til 25 kr. Hold nu fast, jeg scorede meget lækkert tøj og dyre mærker! Åh, det kan Gitte lide! Vi kom også vidt omkring. Startede i Svenstrup og kørte ind mod Aalborg og rundede et par butikker i Aalborg centrum. Så kørte vi til Nørresundby og spiste frokost og så videre til Vadum og derefter Vodskov og sluttede af i Hjallerup, hvor jeg scorede mig en fin Desiqnal-kjole til bare 40 kr! ET KUP! Desværre havde den nogle grimme pletter, men tænkte at nu jeg var med i Vanish-testen – var det jo en oplagt mulighed for at prøve det af. Mere info følger senere, når jeg har haft kjolen under kærlig behandling! Vi har det altid så sjovt, når vi er på tur sammen – og denne gang var ingen undtagelse. Vi stak hånden i en bunke gamle cd’er og bestemte os for at den vi tog, skulle vi købe og høre resten af dagen. Det blev så en Dansk Melodi grandprix cd fra 2006! Vi kørte igennem Aalborg og over broen med nedrullede vinduer og musikken strømmende ud af bilen – til stor morskab for os selv og alle andre, der holdte og ventede på broen gik ned igen! ha ha. Et par grimme kjoler skulle også prøves og grines lidt af. Sikke en dejlig og sjov tur! Glæder mig til næste gang!

Torsdag stod den på Nibe Festival med Michala. Jeg tog ned til Michala ved middagstid og vi fik en hurtig kop kaffe og så kørte vi en genbrugen nede ved hende i Storvorde. Derefter gik turen til festivalen. Vi fik hørt både Infernal og Marie Key samt Lars Lilholt – og så var jeg brugt for dagen og tog hjem. Desværre kom jeg hjem til Laila, der lige akkurat var sovet ind. Kæft, det var hårdt. Laila har været syg de sidste par dage og jeg har haft hende med til dyrlægen og hun har fået det ene og det andet, i forsøg på at redde hende. Men, desværre – hun har altid været svag pga hun var flaskekid. Kan ikke huske jeg sidst har grædt så meget. Det var hårdt at ringe efter Daka og bestille dem til at komme efter hende. RIP lille Laila – du vil blive savnet…smiley

Vores hø blev også slået torsdag aften og vi regner med at køre hø ind tirsdag eller onsdag!

Leave a Reply

Skriv et svar