Heide Park! FED oplevelse!

Vi tog mod Sønderjylland fredag aften, efter vi havde afleveret ungerne i Frederikshavn. Vi fik tanket lidt op til den lange tur nedover og turen gik hurtigt.

Vi var nede hos Michalas svigerforældre lidt i 22, hvor vi havde fået lov til at overnatte. Vi fik lige en lille øl og en bette snak og så på hovedet i seng.

Vi køre afsted i Michala og Kims bil tidligt og mødtes med de andre, som vi skulle følges med og afsted det gik mod Heide Park, der ligger ca. 80 km syd for Hamburg.

Vi ankom til Heide Park ved åbningstid og havde en SUPER dag i Heide Park.
Jeg tror aldrig, jeg har set John så bange, som da vi kørte de 61 grader direkte ned af den store bane. Han var heller ikke så hård efter den tur, og sad over ved de ekstreme forlystelser. Vi andre var oppe i alt, hvad vi kunne komme i. Det var virkelig en oplevelse for livet. Bestemt et besøg hver. Vi skal helt sikkert derned igen om nogle år!

Svend Åge og Birthe var så søde, at passe gården og Harley havde de fået hjem til dem selv. Det gik over al forventning. Og vi er dem så taknemmlige for deres store hjælp. OG vi skylder også Kims forældre en kæmpe tak for deres utrolig store gæstfrihed! Det har været en af de bedste weekender, vi har haft og hvor havde vi det altså bare skægt.

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Leave a Reply

Skriv et svar