Har nydt det gode vejr…

Det har været nogle dejlige dage og vi har nydt det fuldt ud. Ungerne er blevet hentet hver dag på cykel og vi har været ved købmanden efter is også.

Hestene har også haft besøg af de søde piger. Aldrig har Jens og Henning skinnet mere, end de gør lige for øjeblikket. De bliver så forkælet af tøserne. Nyder at se dem nusse om hestene og hestene nyder det virkelig også. Det er ren glæde.Efter min sidste nattevagt valgte jeg at smutte en tur i Bilka på vej hjem. Jeg skulle ud efter et par lange støvler og så fandt jeg de her fede Jumpsuits til ungerne. Dem kunne jeg slet ikke stå for. 99 kr. stykket! Det er dælme billigt!

Ballerina blev solgt i dag (vores lille hungris). En fritidslandmand kom og hentede hende ved middagstid. Det gik fint med at fange hende og det hele. Det er jo tamme – så det var ingen sag. Han var så tilfreds – og vi fik meget ros for vores grise. De var meget fine og pæne + han synes de havde mere hår end de fleste han havde set. Han kunne godt lide de var så tamme som de var og den måde vi holdte dyr på. Dejligt at få lidt ros. Han synes dog de var store i det – måske fordi de har det liiiidt for godt. he he. Vi har stadig to, der er til salg – hvis det var noget? Overvejer lidt om det er en gris Svend Aage skal have i fødselsdagsgave??!? Bare lige til at gå i haven og luge ud. ha ha. Nej, nu skal vi nok være søde ved Svend Aage. Noget andet er, at Fie (mor-grisen) snart nedkommer igen. Det bliver spændende at se, hvor mange grislinger, der kommer denne gang. Har lovet Chili at hun må beholde den hun udser sig, når den tid er. Hun var lidt ked af, at Ballerina blev solgt i dag – det var jo hendes gris. Men hun forstod det godt efter lidt tid og glæder sig nu til de nye små kommer.

Jeg ser virkelig frem til weekend – om 6 timer! Så har jeg weekend indtil mandag aften! Er du vimmer, det er godt. Nå, men weekenden starter ud med at jeg skal have pakket grej til Chili. Chili skal med Morten hjem og se Disney Sjov og så skal hun sove hos Morten. Det bliver så sjovt for Chili og jeg ved hun glæder sig helt vildt. Jeg smutter så over med grejet i løbet af eftermiddagen og får også en pysser af Chili og så drøner jeg ud efter Michala. Vi skal ud og spise og til Hockey kamp i Gigantium efterfølgende. Når kampen er slut smutter vi en tur i byen og får danset og så hjem og put-sove. Skal tidligt op lørdag – hjem og passe Lotus. Far skal ud og hjælpe hans kammerat med at pille tag ned. Så må vi se hvad vi tøser skal finde på lørdag.
Ellers bliver der hygget her på jobbet. Her til aften har vi siddet i stuen og bare sludret og drukket te. Der er blevet tændt lyst i det meste af lejligheden – ren hyggestemning. Jeg har igen i nat en i oplæring. En ny. Det er nu fint nok – så sker der lidt på vagterne – selvom man er lidt mere PÅ, når der er en man skal lære op. Det er lidt hårdt – men det kan da holde en vågen. Heldigvis er hun også rigtig sød og vi svinger godt sammen og får grinet en masse. Jeg nyder bare at have en at snakke med her på de sene nattetimer. Savner godt nok kollegaer – helt vildt. Men… men… men… man kan jo ikke få det hele, vel?

Leave a Reply

Skriv et svar