Har en sølle mand herhjemme…

Hvor er det dog synd for John, at han har så ondt. Han er hjemme fra arbejde i dag. Han kan knapt nok gå, så ondt gør det. Lægen siger det skal gå i sig selv – af sig selv. Hmm.. Det er godt nok smertefuldt for ham – det kan jeg da se. Han hygger sig med lidt film og ellers prøver jeg at hjælpe ham så godt som jeg nu kan.

Jeg fik handlet madplan og fik forhandlet mig til den bringesele, som jeg lånte med hjem i går fra Dronninglund. Manden forlangte 1500 kr for det. Jeg fik det til 1200 og fik to læder-skagler med dertil i prisen. Fandme iorden! smiley Kom også lige vej af min veninde med hendes varmepude. Hun har også fået ondt i ryggen. Man skulle tro, det var noget der smittede med alle de dårlige rygge i omgangskredsen.

Jeg har også fået ryddet op i mit sadelrum – nu skal jeg bare lige have sorteret alle de hovedtøjer og andet ridegrej – måske jeg skal smide noget af det ud. Har godt nok meget l… til at ligge derude. Og så skal jeg have bestilt nyt hestefoder i dag, så jeg kan få det hentet i morgen eller overmorgen. Har fået lavet en masse tønder klar til foder og lignende. Det bliver jo helt godt derude.
Nu vil jeg ned og hente mine guldklumper og jeg glæder mig meget til at vise dem, at jeg har købt deres julekalendere. Chili får en prinsessekalender med smykker i og en lille chokoladekalender. Lotus får bare en lille chokoladekalender – mest for hyggens skyld. Hun forstår det ikke endnu alligevel.

Leave a Reply

Skriv et svar