Hamburgerryg med flødekartofler…

I aften får vi familien Warming til spisning. Vi skal have hamburgerryg med flødekartofler, hjemmelavet hvidløgssmør på flutes samt baconsalat. Vi ser frem til en rigtig hyggelig aften i godt selvskab. Jeg skal have Morten med hjem fra børnehaven. Det er noget Chili glæder sig til i hvert fald!! Og så skal vi op og blande slik til Disney Sjov, når de har fri. Jeg har allerede nået en del, selvom om klokken faktisk ikke engang er 10 endnu. Fik afleveret ungerne, var en tur på skolen med tilmelding til skolemøde, har fået rengjort Mondeoen og rengjort huset, så vi er klar til gæster i aften. Nu sidder jeg bare med min morgenkaffe og min morgenmad og lader op til en rigtig dejlig dag.

God dag til jer alle sammen og rigtig god weekend!

Leave a Reply

Skriv et svar