Hader mandage…

Mandage er virkelig ikke et hit her. John ringede og fortalte, at hans bil var stået af på vej på arbejde. Han aner ikke hvad der er galt med den. Lasse har så lovet, at kigge på den i aften, hvis vi ellers kan få den hjem. Det var ellers planen, at vi skulle have været ude og købe terrasse-hegn og ellers ud og bruge nogle af mine gavekort. Men, det kan vi godt kigge langt efter nu. Pengene skal gå til den dumme bil i stedet for. ØV. Og vi har heller ikke tid til at drøne ud efter bil og samtidigt komme ind til byen. Så jeg må ud og bruge mine gavekort en anden dag.

Jeg havde også ENDELIG taget Chilis invitationer med til børnehaven. Jeg havde så lavet for lidt! ORK. Der er 25 børn. Jeg havde troet, der “kun” var omkring 15 unger. Jeg blev hurtigt klogere. Har så fået printet og klippet nye ud, da jeg mødte ind lidt før på jobbet. Jeg regner dog med at tage tidligere fri i dag. Er færdig med dagens opgaver. Det er jo rart og min kollegaer, har også taget sig den frihed, at tage hjem. Så jeg vil altså ikke sidde her og glo ud i luften. Vil ud og handle madplan og HVIS jeg når det, så vil jeg ned i Matas og se hvad de har, der kan friste mig. Er lidt ude i nogle skumle planer med mit hår nemlig.

Jeg er sindssygt træt i dag. Ved ikke lige hvad, der er galt. Kom i seng i ordentlig tid og vågnede før uret ringede og følte mig egentlig rimelig frisk. Har ondt i begge håndled og fingre. Sådan en konstant træls smerte. Måske jeg har overanstrengt dem, ved alt det ridning, det sidste stykke tid. Nogen bud på noget, der hjælper? Udover at holde dem i ro?

Leave a Reply

Skriv et svar