Gode gamle Brønderslev Markede…

Weekenden står i markedets tegn. Der er Brønderslev Marked og jeg har aftalt med min veninde Kristina, at vi skal mødes og spise sammen og så tager vi ned og kigger til markedet om aftenen. Tror det bliver rigtig hyggeligt.

Mette og jeg var ude og ride en god tur her til aften. Dog endte den noget brat, da vi pludselig kom til at tænke på at der kom Desperate Housewives. Afsted det gik, i hver sin retning, i fuld galop. Men vi nåede det begge to. Skønt.

I morgen skal Chili med sin veninde Julie hjem og lege. Chili er noget spændt på det, men snakker også utroligt meget om det. Jeg glæder mig også til at høre hvordan det er gået i morgen aften. Jeg skal nemlig hente Chili efter aftensmaden. Derefter skal jeg til møde med forældrerådet for dagplejerne ude hos Anne. Jeg har fået lavet et udkast til en folder, som jeg håber de andre vil godkende. Ser frem til en hyggelig aften i morgen.

Sidder og savler over sidde senge fra Auping – tror altså man sover fantastisk i sådan en seng!

Leave a Reply

Skriv et svar