Glade, dejlige jul…

Kan godt være vi ikke har nået det samme som vi plejer i julen – men jeg synes alligevel vi har en stille og rolig jul og bare nyder dagene sammen. Der sker så meget på det personlige plan og ting i den nær omliggende familie og det har sat en masse tanker i gang. Det er bare med at nyde hvert øjeblik og sætte pris på de små ting i hverdagen! Julegaver har vi minimeret i år – det er jo netop ikke det julen handler om. Og julekort – det bliver der heller ikke noget af i år fra vores vedkommende. Sørgeligt men sandt. Jeg magter det ikke og jeg synes ærligtalt det er blevet en dyr fornøjelse at sende julekort. En hilsen på sms, mail og facebook må kunne klare det.

John har fået bagt en del julesmåkager – hvilket har været dejligt for mig at slippe for. he he. Og så har der været tid til at julehygge, se julefilm og været ude til forskellige julearrangementer med ungerne – det sætter jeg stor pris på!

I weekenden var vi ude og hente juletræ ude i Allerup. Vi fandt et godt sted ude på landet med en lille skov til. Ungerne fik lov til at vælge og jeg synes faktisk de fandt et flot et. Vi fik det ind samme aften og fik det pyntet – selvom der røg et par glaskugler eller to pga. Lotus selvfølgelig også gerne ville hjælpe.

Hønsene kom ind i weekenden. Mikkel Ræv har været på spil igen og har snuppet 2 høns mere. Så ind med damernes og Hans. De har nu en kæmpe indendørs hønsegård og et opvarmet hønsehus med nye redekasser og pinde at sove på. Jo jo, det har fået som blommen i et æg. ha ha. Jeg fik styr på mit Sadelrum og smidt en masse gammel udstyr ud, som ikke duede mere og fik stillet tingene så det ser ordentlig ud igen.

Julegaverne kom også i hus i weekenden. Ungerne og jeg tog en tur til Aalborg og klarede listen med julegaver. Nu mangler vi kun en til Chili fra Lotus, og så de gaver mor her skal have – men dem kunne jeg jo ikke selv klare. Vi fik sneget Lotus’ gave med hjem uden hun opdagede det. Det var noget af en bedrift, hvis I spørger mig. John blev derhjemme og fik kigget på min bil. Den skal snart til syn. Og åh gud, så meget der skal laves. Typisk lige her til jul og termin regninger i januar. Dyr periode. Men sådan er det jo at have bil – udgifter, udgifter… John punkterede også her i weekenden – TYPISK! Så nyt dæk til “Løve-bilen”.

Søndag hjalp vi naboerne med at hente ny sofa i Svenstrup. Det tog lidt tid, men det var nu meget hyggeligt at sludre med Trine og lære hende bedre at kende. Ungerne blev passet hos Birthe og Svend Åge i mens, det var dejligt de lige kunne være der mens vi var på farten.

Juleferien står snart for døren. Vi får fra på fredag efter juletam-tam på jobbet. JEG GLÆDER MIG! Trænger bare virkelig til ferie – og få ro på tankerne. Sover elendigt for tiden og er noget så træt. Kan ingen ro finde.

Leave a Reply

Skriv et svar