Glad i låget…

Er da bare en lille smule glad i låget. MEN, tør dog ikke tro på det, før jeg står med pengene i hånden. Jeg har fået solgt min motorcykel. LANGT om længe. Prisen er ikke noget at råbe hurra for – men, nu er den solgt og jeg kan få mig en lille hund. EJ, hvor jeg glæder mig!
Mødte ind på job her til aften og sørme om hende jeg arbejder for ikke havde bagt muffins til mig! Virkelig sødt af hende. De smagte rigtig godt!

Det har været en god dag i dag. Vi var til “familiesammenføring” oppe hos AG og FP. De diskede op med den helt store menu og hvor var det skønt, at møde Annegretes børn og børnebørn. Vi havde en dejlig eftermiddag!
John og jeg har “arvet” en masse seletøj og hesteudstyr af min fars nabo, der desværre er gået bort. Der var også en hestevogn og nogle harver. Jamen altså – så mange ting vi fik med hjem. To stavseler, tre bringeseler, to hovedtøjer, en sadel og mange andre ting. JO, og vigtigst – stænger til vores jumpe! De er GULD VÆRD!
Alt i alt en FANTASTISK DAG! Lige med undtagelse af lille Lotus har hostet så meget, at hun har kastet op af det. Vi håber ikke det er noget omgangssyge hun har redet sig?! Men, hun har kastet op en 3 gange i dag. Håber ikke det har smittet familien i dag. Ville aldrig have taget af sted, hvis jeg vidste hun var syg. Suk. John siger lige natten an, og hvis det sker igen, så bliver hun og han hjemme i morgen. Hun virker frisk og glad og har heller ikke feber eller noget. Så det virker meget mystisk?!…

Noget andet er, jeg har ENDELIG fundet gaven til min veninde, Michala. Hun har fødselsdag sidst i marts – men jeg har længe gået og grublet over, hvad jeg dog skulle finde på til hende. Tror jeg har ramt plet med valget og kan nu ikke vente med at give hende gaven. Nøøj, der er pludselig lang tid til marts!

Leave a Reply

Skriv et svar