Genbrugstur – udsat…

Bitten og jeg skulle have været på genbrugsrov rundt om i Nordjylland i dag. Men desværre blev Bittens lille datter syg – så vi har udskudt det. I stedet vil jeg have lidt styr på vasketøjet og måske ud og træne med Henning.

På lørdag skal vi ud og kigge på Frank. Frank er en fin, tyk herre, der måske ville være et godt match for Oline og Marlene. Håber det bliver kærlighed ved første ØF.
– og ja, vi ved godt, at der kommer små grise ud af det og det er også meningen smiley Håber sådan nogle smager godt på grillen.

Nå men… Kan mærke på folk, at de er pænt nysgerrige over, hvad det var for noget hemmelighedskrammeri i sidste uge her på bloggen. Jo ser I, vi har ansøgt om at blive plejefamilie for 1-2 børn. Kommunen tog godt i mod os og nu går vi og håber, at det lykkedes. Der skal jo lige være et barn, der passer til os og omvendt. Selvfølgelig skal man ikke håbe, der er et barn, der har brug for en plejefamilie – men, vi vil bare så gerne hjælpe og kan mærke det er det rigtige for os. Vi har i flere år gået med tanken, men da vi var gravide m.m., passede det ikke lige ind i vores familie på det tidspunkt. De ser jo gerne vores egne børn er minimum 2 år – for vores egne børns skyld og vores egen skyld. Og da der går lidt tid med at godkende processen osv., så når Lotus nok også at blive de 2 år, som hun skal. Nu må vi se hvad der sker.

Leave a Reply

Skriv et svar