Genbrugstur og gaveindkøb…

Stod desværre lidt sent op med ungerne. Vi skulle ellers have været oppe kl. 6 – men uret var ikke blevet indstillet korrekt. Vi vågnede først lidt i 7 – ups. Men vi nåede da det hele og tog det stille og roligt. Grunden til jeg gerne ville have været oppe kl. 6, er at ungerne har bedre af at vågne på det samme tidspunkt hver dag – så bliver det ikke alt for hårdt for dem de dage John skal aflevere. Men, Rom blev ikke bygget på en dag – vi lærer det nok.
Jeg har været i Hjallerup og lede efter GAVEN til vores niece Milla. Fandt også en fin gave til den lille frøken. Vi skal til hendes fødselsdag på lørdag. Bliver godt at se familien oppe i Frederikshavn og hygge.
John har fået fuget bryggerset færdigt! Det ser rigtig fint ud. I aften vil han have malet på badeværelset og måske, hvis han når det, malet i bryggerset. Det bliver tossegodt!

Jeg rundede også lige genbrugen i Hjallerup og endte ud med to fede trøjer. 50 kr. samlet! Billigt, billigt! Bitten og jeg skal også ‘on tour’ på tirsdag i næste uge. Bitten henter mig, og så drøner vi sydpå og tager alle de genbrugsbutikker, som vi kan nå. GLÆDER MIG!

Hvordan går det så med trailer-træningen, vil nogle nok spørge… Ja.. det går da fint. Jens går op og ned som om han aldrig har gjort andet. Men, det var så ikke meningen, at han skal stå deroppe og æde alt det gode hø og ‘guffere’. Henning har kun stået på rampen og kigget på Jens. Vi prøver i stedet på søndag at hæve rampen så den bliver vandret. Har nemlig hørt, at det kan hjælpe og nogle heste ikke kan lide en stejl rampe at gå på. Det er et forsøg hver. Jeg har lovet at jeg tager med John til træning søndag – selvom jeg kommer direkte hjem fra en nattevagt. Tror godt jeg kan klare det. Har vist også Birgitte som assistance, hvis det er trætheden overmander mig. Bliver bare nød til at hjælpe John med at læsse Henning. Så kan jeg måske ligge mig til at sove i bilen i mens de træner. Nu må vi se. Om ikke andet så har jeg fri helt til torsdag efter den vagt – så jeg skal nok få sovet ud smiley

Leave a Reply

Skriv et svar