Gå væk snot…

John og jeg er blevet snot-forkølet. Ungerne har det tip-top, men vi andre hænger i bremsen. Selvfølgelig er det ikke så slemt at være forkølet – det er bare sådan lidt gammeldags-træls! Ja, det er så! John og ungerne sover eftermiddagslur og jeg nyder roen i huset. Har sagt ja til at komme med til Krea-aften i aften hos en, der hedder Gitte i Ravnstrup. Også lidt for at komme lidt ud fra huset. Duer altså bare ikke til at sidde stille og kukkelure. Der skal ske noget. Jeg har gang i en hagesmæk. En prototype, vel og mærke. Har jo ikke nogen opskrift, så jeg prøver mig frem. Måske jeg bliver færdig med den i aften i Krea-klubben. Ser om ikke andet frem til en hyggelig aften derude.

Vi kom over og spiste hos Karin og Bjarne i går aften. Karin diskede op med lækker mad (som altid) og ungerne legede derud af – uden problemer. Det gik også godt med Chili og hendes overnatning derude. Skønt, skønt. Jeg hentede den lille frøken lidt over middag efter jeg havde været ude og handle ind til resten af ugen.

Morfar & Annegrete har invitereret os til middag på fredag. Det glæder vi os meget til og ser frem til det. Er spændt på, hvad de disker op med smiley

Planerne for i morgen blev lavet lidt om. Det var ellers meningen, at vi skulle passe børn. Men de er stadigvæk syge i nr. 49, så det bliver en anden god gang. I stedet vil vi til Syvsten efter en bette missekat til Birthe og Svend Aage og ellers se hvad køreturen bringer. Kunne forestille mig en bette sludder for en sladder i nr. 42 efterfølgende. Hvem ved?! smiley

Og så lige en bette tak til min veninde, Michala, der var så sød at komme med Brændte Mandler i går. I love it! smiley Det er simpelthen noget af det bedste jeg ved. Sidder og indtager dem i stor stil mens jeg skriver. Se, det er hygge!

Leave a Reply

Skriv et svar