Fy for en kold søndag…

Lige et billede af Chili og jeg fra lørdag ...

Og så skal jeg lige hilse og sige, at det var en kold fornøjelse at rengøre bil i minusgrader udenfor… Men fin blev den – og alt krymmel fra Johns romkugle er væk. Der er bare ikke noget bedre end en rengjort bil. Nu skal den så bare lige vaskes, når den har fået den nye kofanger på i dag. Så bliver den helt TIP-TOP!

John og jeg sov længe, da ungerne var oppe i Rakkeby. Det eneste vi skulle, var at pakke hesten og lige få lidt at spise og så af sted mod Bjergby. AG og FP var så søde at sende os billeder løbende af ungerne og hvor så det altså hyggeligt ud.AG har givet Lotus og Chili to super-søde trøjer, som vi også lige fik et billede af tilsendt. Så fint. De fik også nogle dejlige, varme strømper smileyAG og FP var også hårdføre og var ude og kælke lidt med ungerne mens de havde dem.

Nå men, vi kom godt af sted til træning. Henning gik lige op i traileren. Dygtig Henning! Og selve træningen gik også godt. Havde igen vognen bagefter ham. MEN, det var straks værre, da vi skulle derfra igen. Vi kunne ikke komme op ad bakken. Selve hallen ligger i en dal og der var så meget fygesne og mondeoen kunne ikke rigtig klare turen op ad bakken med hest og trailer. Vi måtte (efter flere forsøg) lukke Henning ud af traileren og tage traileren af bilen. Vores træner, der har en større bil, tog traileren bagefter sig og efter to forsøg, var de oppe på toppen af bakken. Jeg kunne så gå den lange, lange tur med Henning i -21 grader (ja, det føltes sådan) op til John og traileren. Henning gik heldigvis lige op igen! Jamen jeg siger dig, at jeg var glad for min dygtige lille Henning der! Tænk hvis vi skulle have stået og slåsset med ham der?!? NEJ NEJ, det magtede vi da godt nok ikke. Men, så gik det også tjuhej af sted. Hjem til AG og FP og fik noget dejlig varm kaffe og kringle-kage. Vi var hjemme igen ved en 17-tiden. Det er godt nok nogle lange søndage. Næste søndag springer vi over træningen, da der er “familie-sammenføring”. Vi skal møde Annegretes børn og børnebørn. Det glæder vi os rigtig meget til.

Aftenen stod på fodring af dyr og vi sendte far af sted efter pizza. Dynerne blev fundet frem og så sad vi ellers og råhyggede i sofaen indtil ungerne skulle i seng og vi gamle faldt omkuld på sofaen.

Leave a Reply

Skriv et svar