Frk. Berg..


Skilsmissebevilligen poppede op igår i min eboks. Yah.. Nu er jeg så Frk. Berg igen. Det lyder helt underligt og som en gammel ensom kattedame, der aldrig har fundet sig en mand. Mon ikke jeg bliver vant til denne titel smiley
I går efter job hentede jeg Chili og så kørte vi ind efter Phoenix hos Laila. Lotus var hos sin veninde og skulle spise deroppe og det passede jo fint – for så kunne vi andre få købt hendes fødselsdagsgave. Chili havde også noget tøj hun gerne ville ud og have – så det fik vi lige fixet. Vi blev dog hurtigt enige om, at en milkshake fra Carls Jr. lige var sagen. Phoenix sugede løs og spiste faktisk næsten det hele. Sulten lille mand!

Efter aftensmaden og da jeg havde hentet Lotus hjem var stemingen til pandekager. Pigerne fik hurtigt hentet æg hos hønsene og så linede vi op til det store pandekagebord foran TVet. Dejlig tirsdag aften.

Glæder mig vanvittigt til i aften, hvor René kommer hjem fra 3 dage på Sjælland. Han har været på kursus. Ork, det har været hårdt, at undvære ham. Men nu er der da en ende på savnet. Han er hjemme i aften igen! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar