Frisør- og rideaftale…

Glæder mig til jeg skal til frisøren i dag og have flyttet ørerne. Det bliver godt! Det er dælme også vokset godt her hen over sommeren det hår. Og jeg tror også John synes jeg trængte lidt – for som han sagde: “Hvis du var min hund, så skulle du klippes” smiley
I går fik vi lavet lidt på Nørvang. Vi fik samlet vores nye bænk, som vi købte af naboen. Den er virkelig fin og giver lige det ekstra pift udenfor huset. Ungerne er allerede blevet rigtig glade for den. Jeg fik også slået græs og taget en tur med buskrydderen. John fik malet vores tørrestativ. Så fint det blev.

Senere kommer Susanne og Lars med Anita og Fine. De skal ud og ride en
tur på Jens. Eller, det er nok mest Anita og Fine, der skal have en tur.
Tror ikke jeg får lokket Lars til hest. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar