Første køretime!

I dag var jeg til første køretime med Jens. Det gik rigtig godt. Han var rigtig godt tilfreds med mig. Gruer dog noget for mandag – der skal jeg ud og bakke, KUN med spejle. Ikke noget med at kigge bagud! JAMEN.. Det går da aldrig. Må vist hellere lige tage nogle træningstimer herhjemme inden. Den skal bare sidde i skabet. Jeg var også nede og se stedet, hvor prøven skal holdes. Det var faktisk meget rart lige at danne sig et indtryk. Der var i hvert fald ikke noget som man kunne bakke hen over eller ind i. PERFEKT!

Bjarne kom lige på besøg. Han ville gerne have lavet et par konfirmationssange og dem har jeg siddet og hygget mig med at lave her til aften. Har lige sendt et udkast til ham – så er noget kun spændt på, hvad de synes om dem.

John var ovre hos Lasse for at få set på Fiaten. Den mangler bremsevækse, og er rent ud sagt, livsfarlig at køre med! Skal også lige ned og høre hvordan det gik. John er næsten lige kommet hjem og jeg har jo siddet her ovenpå og nørdet. Har næsten ikke set John i dag pga. jeg skulle ud og køre direkte fra arbejdet.

Nå, men kan I sove godt. Nu vil jeg ned til John og have mig min go-nat-the…

Leave a Reply

Skriv et svar