Forfulgt af uheld?

Så får man den nye bil hjem, og to dage efter kan den ikke køre?! Heldigvis viste det sig bare at være en returslange, der var gået løs og det kostede ikke noget at få lavet. Pyha… Vi havde jo købt bilen som beset! SÅ ingen reklamationsret.

Fredag var jeg i byen med nogle kollegaer i Løkken. Vi var oppe og spise og bowle på Action House. Rigtig hyggeligt og jeg var først i min seng 5.30 næste morgen. Sikke en sjov aften/nat. Næste gang vil vi op og køre Gokart.

Weekenden blev brugt i hestenes tegn. Møde ang. nyt showhold til den kommende sæson, hvor vi mødtes en masse hestepiger over god flæskesteg og verdi. Et par rideture blev det også til. Vejret var perfekt. Søndag tog John, Lotus og jeg til Randers for at kigge bil – der desværre ikke var noget for os. Vi spiste frokost og vendte snuden hjemad. Chili var imens til fødselsdag hos sine tvillingeveninder oppe i byen. Godt timet!

Vores opvaskemaskine har så valgt at stå af. Kan ikke lade være med at tænke at vi er forfulgt af uheld for tiden. He he. Men vi kan ikke gøre noget ved det, og nu opvasker er på vej med fragtmanden. Den er næsten ikke til at leve uden.

Fredag står den på tøsejulefrokost på Skråen med Peter og de andre kopier. Spørg lige om jeg glæder mig?!?! JA DA!

Leave a Reply

Skriv et svar