Forårsrengøring af campingvognen…


Campingvognen kom ud for at blive luftet i dag. Ungerne synes det er skægt, at lege indeni den. Jeg har fået den gjort rent indeni og teltet er vi ved at sætte op og tjekke for huller, der skal lappes. Vi har aftalt, at vi skal sove ude i campingvognen i nat alle sammen og hygge. Vi tager Chilis tv med indbygget DVD-afspiller med derud og ser noget film og guffer noget slik. Ren hygge!

I formiddags var Lotus og jeg en tur i Maskinforretningen. Vi skulle op efter grimer til hestene og halsbånd til Solveig og Liselotte. Liselotte fik et rødt og Solveig et sort. Så forhåbeligt, vi så bedre kan kende forskel på dem. Mødte også lige Bjarne og lille Julie deroppe, så vi fik lige en sludder for en sladder inden turen gik videre efter andre ting, vi manglede.

Brutus sov for første gang ude sammen med gederne. Det gik godt og han får lov at fortsætte med at gå ude fast nu. De to store skal også snart ud og sove, når de kommer på engen.

Jeg har også fået gjort begge biler i tip top stand. Begge biler er blevet vasket og pudset samt støvsuget. Håber da det giver et bette plus i bogen hos John!?

Var jo, som skrevet før, i biffen med Birgitte igår aftes. Det var bare superhyggeligt. Jeg hentede Birgitte og vi fik rigtig vendt verdenssituationen på vej til Hjørring. Filmen, Scream4, var da udmærket. Især taget i betragtning, at det var en 4ér. Den var nok nærmere sjov, end den var uhyggelig. Men helt ok. Tror også det gjorde noget, at man var i godt selskab og vi alle i salen hoppede i stolene op til flere gange. Ja, nogen skreg endda højt, når de blev forskrækkede. hæ hæ.

Sidder og venter på John kommer hjem fra genbrugspladsen. Dejligt han endelig er kommet afsted med alt det skrammel vi havde fået samlet sammen. Derefter bliver jeg og Chili hentet af Mette og Morten og så skal vi ud og hente Gipsy oppe i Vadum! Glæder mig helt vildt!!! Mette låner derfor vores hestetrailer, som jeg vist hellere må komme ud og få klargjort, så der kan stå en hest deri…

GOD PÅSKE!!!

Leave a Reply

Skriv et svar