Forår i luften…

I dag kom HC og prøvede Henning. Det gik jo over al forventning og vi tør godt sige nu, at vi har endnu en ridevant hest på Nørvang! Kan slet ikke få armene ned igen. Det bliver så godt og Tina og Henning er bare så fint et par. Håber og tror de får meget glæde af hinanden. Og så glæder vi os til vi rigtig kan komme ud og ride sammen på de to drenge! Det bliver godt!

Ellers har dagen gået med at tjekke Skatten og regne den ud. Jeg skal heldigvis have penge tilbage i skat, men John skal så af med en del. Øv også. Heldigvis fik vi råd og vejledning af Johns bror, der hjalp os med at rette næste års opgørelse så det her ikke sker igen.
Eftermiddag gik i Dronninglund. Vi havde hørt så meget om en forhindringsbane ude ved Produktionsskolen og den var ungerne friske på at prøve. Vi fandt den også efter lidt ringen til Svend Aage og snakken med en sød herre, der kom forbi. Desværre var banen ret slidt og ødelagt. Mange af forhindringer var ødelagte og så gik en del af oplevelsen jo tabt. Men ungerne synes det var ok, og løb af sted igennem skoven og fulgte pilene. Vi fik også årets første is udendørs. Virkelig lækkert vejr, der var i dag. Solen varmede så dejligt.John skulle også lige prøve og legede Abekat…

Leave a Reply

Skriv et svar