Fødselsdag og trailertræning…

Lørdag eftermiddag drog vi mod Vrå. Annika holdte fødselsdag. “KOKKEN OG JOMFRUEN”…..

Hun havde fået Annegrete til at bage boller og brunsvigere med flødeskum og slik ovenpå. Det var bare GUF og vi fik endda lidt med hjem også, som vi nød godt af søndag morgen.. thi hi…. Til aften fik vi smørrebrød – bestemt heller ikke så tosset. Det var en hyggelig dag i Vrå og ungerne synes altid det er så sjovt med Mosters ting. Især hendes seng, som kan hejses op og ned. John var forsøgskanin, til stor morskab for os alle sammen…

Vi var jo afsted i går med Henning til vognkursus. Han er begyndt at drille, når han skal i traileren. Han skal nærmest løftes ind i traileren. Han er blevet tvær og det duer bare ikke. På søndag kan jeg ikke komme med til træning, da jeg kommer hjem om morgenen fra en nattevagt. Jeg kan måske godt lige hjælpe John med at læsse ham. Men det er altså for trælst at John ikke selv kan. Vi har i stedet prøvet at sætte traileren på marken og sat en masse lækre ting ind i den og håber på den måde, at Henning ved, at der er gode sager deroppe til næste gang vi skal ud og træne. Det er et forsøg værd. Ellers må jeg ofre de 1000 kr. på at få en “hestehvisker” herud og hjælpe os med at få hesten i traileren, én gang for alle!
Mens vi var oppe og træne, passede morfar og Annegrete på ungerne. De er simpelthen bare de bedste, at de gider passe dem, når vi skal træne og hvad vi ellers finder på. Hvad skulle vi gøre uden dem! Birgitte kom forbi og vi fulgtes afsted mod Astrup til træning. Henning var rigtig, rigtig dygtig. Han fik vogn bagefter sig i går! JA!!!! Det gjorde han! Det var så fedt og jeg må indrømme jeg tudede af glæde. Formanden for HELE køreforeningen var mødt op for at se hvordan vores køreforening kører. Det var fedt og man var da lige lidt ekstra stolt af sit pragteksemplar af en hest! thi hi. Ja, man må godt være lidt selvtilfreds, må man ikke? Da vi kom tilbage til Rakkeby, var Annegretes datter, Susanne, og hendes kæreste der. Det var rigtig hyggeligt, at møde dem. De var rigtig søde og vi glæder os nu til at lære dem endnu bedre at kende.

I dag skal jeg have tømt hele vores bryggers. John har lovet at fuge færdigt derude i aften, når han får fri! Det glæder jeg mig til. Og så har jeg en plan om at min bil skal have den helt store tur + der skal handles madplan og der skal også helst blive tid til en lille morfar senere, når jeg nu skal på job de næste to nætter.

R.I.P Benny. Du vil blive savnet…. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar