Fødselsdag i Ravnstrup

Lørdag stod den på fødselsdag i Ravnstrup. Vores niece, Milla, fyldte 3 år. Vi gav hende et prinsessesæt/kjole i gave, som hun blev meget glad for. Chili og Lotus synes det var sjovt, at komme op og lege med deres kusine og fætter og var også godt trætte, da vi kom hjem. Pigerne og jeg tog derfor en god lur, da vi kom hjem. Tiltrængt. Efter aftensmaden fik vi hørt alle pigernes ynglingsnumre på youtube og der blev danset og grinet indtil jeg skulle på arbejde. Nåede lige at putte tøserne og så kørte jeg. Hyggelig dag! Og tillykke til Millas far også, der også havde fødselsdag! + vores ged Liselotte. Populær dag, at have fødselsdag på, åbenbart smiley

Det går også fint med trailertræningen. Henning går ud og ind i traileren nu – uden det mindste problem. Så vi er noget spændte på i morgen. I morgen har jeg givet ansvaret med hestetræningen videre til John, Birgitte og Peter. Er noget kun spændt på at høre, hvordan det er gået. Jeg hjælper lige John med at læsse Henning, når jeg kommer hjem i morgen tidlig og så hopper jeg altså på hovedet i seng. Har det lidt Skidtmads. Håber godt nok ikke jeg skal til at være syg. Har den ondeste kvalme, der kom snigende efter fødselsdagen og har sure opstød. Pænt trælst. Det går dog lidt bedre nu. Har fået tvunget lidt mad i maven – det hjalp.

Fredag eftermiddag og aften havde vi besøg af Chilis veninde Julie. De var med oppe og hente slik og andet godt hos købmanden til Disney Sjov. Karin og Bjarne kom senere på aftenen og hentede Julie og var lige inde og få en bette kop øl og en sludder for en sladder. Super hyggeligt!

Nu vil jeg sætte Horrible Bosses på min PC og hygge med den. John har også givet mig en lille pose blandet slik med til at hygge på. Sødt af ham.

Leave a Reply

Skriv et svar