Ferien er slut – hverdagen truer…

Så er ferien slut. Tre, ja næsten 4 ugers, ferie er slut. Det har været en skøn ferie, der er blevet brugt med venner og familie. Den sidste uge brugte vi på ejendommen herhjemme. Den er blevet piftet lidt op og der er ryddet lidt op. Jeg regner med at få kalket stalden færdigt her i ugen. Jeg skal kun på vagt i nat og så først på søndag igen. Det er da til at holde til. God opstart efter ferien!
Fredag sov Chilis bedste ven her. De hyggede sådan og vi var alle oppe og købe Bland-Selv-Slik hos købmanden. Vi lejede et par gode film og de to store unger fik lov til at se den nye børnevenlige Snehvide. John havde lejet en Bobcat og fik muget ud hos hestene. Jeg fik kalket stuehuset og væggen på vores terrasse samt garagen. Sikke det pyntede!

Lørdag havde jeg og ungerne en lege-aftale hos Susanne oppe i byen. John kørte Morten hjem og så kørte han over for at hjælpe Svend Aage med noget. Jeg var lidt i tidsnød og havde vist hovedet under armen – så jeg knaldede lige mondeoen ind i den lejede Bobcat, som stod på gårdspladen. AV! Jeg ringede straks til John, som tog det meget pænt. Sket er sket og ja, det er da SÅ ærgeligt. Men, bilen kan da køre – det ser bare ikke så pænt ud. Ved hvad jeg skal bruge mine sparepenge til nu. En ny forskærm.
Nå men, det blev til nogle (mange) hyggelige timer hos Susanne og Lars. John dukkede op til en øl i solen og så kom deres venner og vi røg i fadølsanlægget og slush ice-maskinen med vodka i. Vi blev hurtige enige om alle sammen, at vi skulle hente vores campingvogn, så vi begge kunne være med til festlighederne. OG hold nu op en sjov aften og rigtig lækker mad Susanne og Lars fik tryllet på grillen. Vi kørte hjem tidlig formiddag og fik styr på huset derhjemme. En ny uge truede jo efter en god lang ferie.

Leave a Reply

Skriv et svar