Ferie på Djursland med vennerne…

Tirsdag morgen kørte vi sammen med Mette og Lasse af sted mod Djursland. Desværre var den Campingplads, som vi havde udtænkt os, totalt booket… Men vi fandt hurtigt en (bedre) campingplads. Vi endte helt nede ved vandet ved Blushøj Camping. Lækker campingplads! Tirsdagen blev brugt på at stille telt op og hygge i Ebeltoft centrum med is og butiks-kiggeri.Vi hyggede i Mette og Lasses fortelt. Vi gad ikke slå vores op, da vi ikke skulle være på campingpladsen så længe. Det var først meningen vi kun skulle være der 1 nat, men det blev hurtigt til 2, fordi vi hyggede os sådan. Der gik lidt procenter i blodet begge aftner. Sjovest var det den sidste aften. Der endte vi alle i poolen på campingpladsen. Og det skal lige siges, at de ikke var opvarmet! Mette og jeg sprang på rutsjebanen og ned det gik i det kolde vand. Ungerne blev lige dyppet et par gange og så var det ellers ind i det varme, dejlig vand. Mette og jeg blev lidt fjollede og udforskede legepladsen, til stor morskab for John, Lasse og de andre campister på pladsen. Det blev noget med nogle små scootere, vi havde kapløb på ned ad en lille skrænt. Rutsjebanerne blev også fligtigt brugt samt hoppepuden. Værst var det dog, da vi skulle køre Moon-Cars. Vi endte begge to med at få vores fødder i klemme i skidtet. Av. Og dagen efter var vi ømme i ryg og ben. He he.
Onsdag tog vi i Ree Park. Elsker virkelig det sted! Vi var også dernede for nogle år siden og det er ikke sidste gang vi skal derned igen!
Morten og Chili med deres skildpadder, som de valgte i butikken i Ree Park…Lotus var åbenbart lidt træt og faldt i søvn på Safari-turen.
Det var nogle dejlige dage på Djursland sammen med Mette, Lasse, Morten, Merle og Malthe! Vi takker dem for nogle fantastiske dage!

Leave a Reply

Skriv et svar