Fastelavn, er mit navn…

I fredags var der fastelavn for de mindste klasser på skolen og begge piger skulle klædes ud. Lotus var igen Ræv og Chili var en Chili-pepper. Så fine de blev! Lotus blev kattekonge – det var hun noget kun stolt over.
Imens pigerne var i skole tog jeg op til mine kollegaer, for at besøge dem en lille tur. Det endte så med jeg rent faktisk var der hele dagen. He he. Men virkelig dejligt at være oppe hos dem. Savner dem så meget, alle sammen! Det var bare så hyggelig en dag.

I weekenden fik jeg bagt mine fastelavnsboller. Vandbakkelser med creme, flødeskum og syltetøj og så inviterede vi os selv på kaffe i sommerhuset hos naboerne. Det endte med vi spiste med og havde bare en rigtig hyggelig dag og aften sammen med dem.
Søndag blev lidt i samme stil. Lavede en røvfuld vandbakkelser igen og så tog vi til Ravnshøj og besøgte Maiken og Nicke. Det var bare hyggeligt – og 100 år siden sidst! Vi må blive bedre til at stikke hovederne sammen. Vi fik en masse drengesager med hjem. Det er virkelig guld værd!!

Vinterferien er i dag skudt i gang. Jeg har begge piger hjemme hos mig. Vi har egentlig ikke så meget på programmet og så alligevel. Har lovet dem en tur i svømmehallen og en tur i legeland og så skal vi også op til Moster i morgen og besøge hende. I dag skal vi være hjemme, da jeg skal vente på vores nye opvaskemaskine og tørretumbler kommer fra Whiteaway med fragtmanden. Det er næsten ikke til at undvære en opvaskemaskine. Vores valgte jo at stå af ved juletid og vi var så heldige at få en ældre model forærende. Den stod så af i torsdags! ØV. Tørretumbleren har også været dårlig længe. Den skal tørre tøjet over to omgange. Det er altså for dyrt! Så nu skulle det være og de skulle gerne komme i dag. Jahuuu…

Leave a Reply

Skriv et svar