Familie tam-tam på Jegindø…

Traditionen tro var vi igen i år på Jegindø for at besøge familien og hygge et par dage derovre. Utroligt så hyggeligt det altid er, at være til disse familiefester. (Mange spørger hvor Jegindø ligger – derfor dette kort!)

God mad og hyggeligt samvær en hel weekend. Det fås ikke bedre. Svend Aage var en knag og passede alle dyrene igen igen. Det kan vi ikke takke ham nok for og nu skal han nok få lidt “ferie” for fodertjansen det næste stykke tid.
Desværre var der halvskidt vejr dernede – så det blev ikke til en masse udendørs lege og sjov men i stedet en masse skøn snak i gildesalen og i baren i Campingvognen. Må indrømme hovedet er lidt tungt i dag efter i går aftes strabadser. Det var noget med en ølbong og en vandpibe og en masse små grå. Fy for pokker. Ann og jeg havde det i hvert fald hyle morsomt og fik danset en masse og taget en masse billeder, som nok ikke egner sig til siden her. hæ hæ.
I skal ikke spørge os hvorfor denne stod i fiskerhuset ved egendommen. Ingen kender noget til den og den har stået der længe. John skulle lige prøve den og jeg skal huske at sige, at jeg har fået ham med hjem igen.
Ungerne legede med deres fætre, kusiner og grandkusiner/fætre hele weekenden – Det var noget, der kunne bruges. De hyggede sig i hvert fald.
Takker familien for (igen) et godt arrangement på Jegindø – Vi glæder os allerede til næste gang vi skal ses.

Leave a Reply

Skriv et svar