Fællesspisning i Ørum og nyt seletøj!

I går var en hyggelig dag. Jeg stod op ved en 15-tiden og gjorde mig og ungerne klar til fællesspisning. Vi fik flæskesteg med hele svineriet dernede og hyggesnakkede med de lokale. Man kunne ikke mærke det er to år siden, vi sidst har været dernede. De var alle så søde og kom og snakkede med os som om vi så dem i går. Aftenen sluttede af med Amerikansk Lotteri og sørme ikke om Chili vandt en stor kurv med kiks og kiksholdere. Så fin en gave. Vi kom til at sidde sammen med Rasmus og Susanne fra Ørum. Så søde nogle mennesker. Hygger os altid sammen med dem – og så er det jo rart med nogen på vores egen alder også smiley

Det blev også tid til en lille nussestund med de tre små grise. Vi har kun tre små tilbage. De andre måtte bukke under – måske af sult?!? Måske morgrisen ikke har mælk nok. Men de tre vi har tilbage virker rigtig sunde og raske.

Og vores seletøj kom i går! Det var godt nok svært at vente til i dag med at prøve det på Henning! Vi prøvede det i dag. Men det er desværre lidt for stort – så John er ved at lave nye huller i det, så det kan komme til at passe. Så fin Henning er med det nye seletøj. Der var virkelig også ALT med til det! Hovedtøj, skagler, tøjler, bringsele og bagtøj! Det er jo helt vildt! Vi troede kun vi havde købt bringselen for det beløb. Så vi blev da meget positivt overrasket og vi skal helt sikkert købe et magen til, til Jens, til næste år – når han skal køres til. Vi skal jo køre 2-spand, når den tid er. Spændende, spændende!
Vi var lige ovre hos Birthe og Svend Aage efter noget gas og en brænder til projekt-seletøj. Vi blev så budt på en god kop kaff’ og et styk ‘kawe’. Morten-Nabo var der også. Så vi fik lige en hyggelige halv times sludder for en sladder. Og så ellers af sted efter ungerne inden lukketid.

Nu krydser vi fingre for at regnen bliver væk i morgen til Juniordag på Holtegård. Godt nok en skam, hvis der skal regne, når vi har gjort ham så fin og ellers også for vores og tilskuernes skyld. Vi danser en soldans – ja, vi gør!

Jeg er nu i færd med at pakke kufferten til ungerne. De skal på miniferie oppe hos AG og FP. De glæder sig meget. Håber de kigger ud på Holtegård i morgen og ser hvad vi har brugt det sidste halve år på (hver søndag).

Bjarne er her lige nu og er her for at hente hø til hans geder og så vil han lige hjælpe John med at brænde huller i seletøjet. Rigtig sødt af ham.

Jeg skal også have pakket hestegrej, gjort hestetrailer klar, smurt madpakker og fundet ekstra tøj m.m. til i morgen. Og så skal der ellers hygges med ungerne, når vi nu ikke ser dem her i weekenden. Lidt snold til Disney og en flaske rødvin til mor og far = så er der dømt fredag aften her på Nørvang!

Leave a Reply

Skriv et svar